Isla de La Pacanda

‘Isla de La Pacanda is het grootste van vier eilanden in het Pátzcuaro Meer in de staat Michoacan in Mexico. Dit eiland was een spirituele ontmoetingsplaats voor de inheemse Purépecha bevolking die het eiland als de ‘navel van het universum’ zagen. Er leven nu zo’n dertig families op het eiland die de verbondenheid, spiritualiteit en tradities in ere houden en dit jaarlijks verschillende dagen lang vieren’.

– Javier Ferreiro

ONTMOETING

In dialoog met anderen versterk je je eigen kwaliteiten, in alle facetten. Hoofd, hart, ziel, intuïtie, lijf, alles in jou als totaal persoon komt bij elkaar. Je opent nieuwe perspectieven en maakt ruimte om te verbinden, om unieke inbreng van mensen samen te laten vallen. Als je de krachten bundelt en elkaars talenten respecteert en waardeert, is er ruimte voor groei en ontwikkeling. In de diepere verbinding met anderen ontstaat effectieve samenwerking en creativiteit.

NYNKE PACANDA

Ieder mens wordt gevormd door eigen gedachten, levensdoelen, intenties en ervaringen. Iedere ontmoeting en ieder verhaal zorgt voor continue inspiratie en een frisse blik. Ik beschouw het als een voorrecht om krachtige verbindingen aan te gaan met zeer diverse opdrachtgevers. Om samen te werken aan leiderschap, authenticiteit en groei; op individueel, team en organisatieniveau.

Diversiteit en intermenselijke dynamiek zorgt voor uitdaging in de samenwerking. Leiding geven gaat om veel méér dan ervaring en kennis alleen. Uitstraling, houding en non-verbale signalen zijn cruciale elementen die leiderschap kunnen ondermijnen of juist versterken.

Om scherp te krijgen hoe die dynamiek werkt, is hernieuwd bewustzijn van belang. Oude patronen ontrafelen die huidig gedrag beïnvloeden. Moedige gesprekken aangaan en mensen ruimte bieden om hun talenten op een betekenisvolle manier in te zetten.

Lees verder in mijn bio

PACANDA CONSULTANCY

Pacanda Consultancy ondersteunt en faciliteert mensen in organisaties in binnen- en buitenland bij leiderschapsontwikkeling, teameffectiviteit en executive coaching. We geloven in de kracht van diversiteit en zijn in verbinding met professionals uit zeer diverse werkvelden, ieder met hun eigen unieke expertise.


We werken intensief samen met leidinggevenden, professionals en teams en creëren een dynamische setting waarin energie, nieuwsgierigheid, verdieping en interactie voorop staan. Een directe uitnodiging voor een open dialoog waarin deelnemers verkennen, verdiepen en bewust worden. Om zich vervolgens te committeren aan doelen die hen versterken én uitdagen. Kiezen voor bewuste en optimale impact.

leadership development

Hoe creëer je de juiste sfeer voor empathie en respect, voor een ...

Lees meer

team effectiveness

Effectiviteit begint bij vertrouwen. Dat geldt voor teams die ...

Lees meer

executive coaching

‘The same wind blows on us all; the winds of disaster, opportunity ...

Lees meer

in the spotlight

In onze programma’s, workshops en teamsessies komen vele thema’s ...

Lees meer